02.05.2017 10:19

Salden volgend seizoen trainer FC Volendam

Misha Salden, hoofd jeugdopleiding van FC Volendam, is aanwezig tijdens het competitieduel FC Den Bosch - FC Volendam (23-01-2015).
Misha Salden, hoofd jeugdopleiding van FC Volendam, is aanwezig tijdens het competitieduel FC Den Bosch - FC Volendam (23-01-2015).

FC Volendam heeft voor aankomend seizoen een nieuwe trainer gevonden. Misha Salden, die tussen 1999 en 2004 speler was van FC Volendam, staat tijdens het seizoen 2017/2018 voor de groep.

Onlangs besloot FC Volendam om afscheid te nemen van Robert Molenaar. "FC Volendam heeft in vergelijking met het vorige seizoen een duidelijke progressie doorgemaakt en staat op een keurige vijfde plaats met zeven punten meer dan vorig seizoen. In de vierde periode is echter gebleken dat een impuls nodig is om succesvol te kunnen deelnemen aan de play-offs", zei FC Volendam destijds in een officieel statement. 

Het huidige seizoen wordt afgemaakt onder Johan Steur, maar volgend seizoen staat Salden dus voor de groep. Salden is momenteel al werkzaam bij FC Volendam als technisch manager en als hoofd jeugdopleiding. Salden, die in het verleden fungeerde als trainer van FC Lisse, wilde dolgraag terugkeren op het veld. "Zijn wens om weer op het veld te kunnen staan, kan nu door FC Volendam worden ingewilligd", aldus FC Volendam op de officiële clubsite.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner