02.05.2017 14:32

Liverpool niet verzekerd van CL vindt Klopp

De trainer van Liverpool, Jürgen Klopp, heeft aangegeven dat Liverpool nog niet zeker is van Champions League-voetbal volgend seizoen. Met een omhaal van Can won de ploeg maandag van Watford, wat volgens de trainer niet genoeg is.

Maandag won Liverpool de wedstrijd uit tegen Watford met 1-0 dankzij een doelpunt van de Turk Emre Can. Menig Liverpool-fan had het direct na het doelpunt op internet al over doelpunt van het seizoen en durfde het doelpunt al in een zin met de Puskás-award te noemen. Het doelpunt was niet het enige juiste wat Can maandagavond wist te verrichten. De middenvelder werd tevens uitgeroepen tot Man of the Match.

Liverpool loopt hierdoor met drie punten uit op de concurrenten Manchester United en Manchester City en staat, met nog drie wedstrijden te spelen, respectievelijk drie en vier punten voor op de Citizens en de Mancunians.

De trainer van de Reds, Jürgen Klopp, was ook zeer onder de indruk van het doelpunt en noemde de omhaal van het niveau wereldklasse. De Duitser waakt echter voor het feit dat het seizoen niet afgelopen is. United en City gaan ook voor Champions League-voetbal en zullen er alles aan doen om een derde plek te bemachtigen. “We moeten gefocust en geconcentreerd blijven. We ervaren druk tot het einde van het seizoen, maar het is positieve druk. Dat is beter, want dat betekent dat je ergens voor voetbalt”, geeft Klopp aan.

Emre Can heeft een contract van nog maar een jaar bij de Engelse voetbalclub. Liverpool weigert echter om de speler te verkopen en hoopt zijn handtekening onder een nieuw contract te kunnen krijgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner