05.05.2017 09:23

Guidetti over United: "Alleen maar tijdrekken"

John Guidetti (r.) houdt Eric Bailly (l.) van zich af. (04-05-2017)
John Guidetti (r.) houdt Eric Bailly (l.) van zich af. (04-05-2017)

John Guidetti zag zijn ploeg tegen Manchester United met een 0-1 nederlaag van het eigen veld afstappen. Het was een flinke dreun voor de Zweed, die desondanks met Celta de Vigo hoop houdt in een goede afloop.

"Het was een zeer moeilijke wedstrijd, maar we hebben niet het beste uit onszelf gehaald", laat de oud-Feyenoorder weten in gesprek met Sky Sports. "Beide teams verdedigden heel goed. Het doelpunt van Marcus Rashford zorgde voor een oneerlijke verhouding." Volgens de spits van Celta vonden de Engelsen de minieme voorsprong een goede uitgangspositie. "In het laatste kwartier waren ze immers alleen maar bezig met tijdrekken."

Volgens Guidetti is er genoeg hoop voor het bereiken van de finale. "Het wordt moeilijk, maar niet onmogelijk." De Zweedse aanvaller zag dat Manchester United alle trucs uit de kast haalde om te winnen. "United is een team met veel ervaring en weet hoe dit soort spelletjes gespeeld moeten worden. In eigen huis zullen ze meer moeten aanvallen, dus we krijgen daar meer ruimte. We zullen blijven vechten, heb vertrouwen in ons", sprak hij de supporters hoopvol toe.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner