05.05.2017 12:36

Moyes blijft na rampjaar coach van Sunderland

Ondanks een rampzalig seizoen blijft David Moyes aan als trainer van Sunderland. Het lukte de Schotse trainer The Black Cats niet in de Premier League te houden en dus moet hij zorgen voor promotie vanuit The Championship.

Ondanks dat de oefenmeester zwaar onder vuur lag bij de supporters, heeft de clubleiding besloten dat Moyes ook volgend seizoen aan het roer staat. "Clubeigenaar Ellis Short en het bestuur willen dat ik blijf. Wat mijn beslissing is? Waar heb je het over? Ik heb een vierjarig contract, dus ik hoef helemaal niets te beslissen. We gaan keihard werken om volgend seizoen klaar te zijn voor de strijd."

Voor Moyes was de degradatie niet een hele grote verrassing."Al vanaf de start van het seizoen was het duidelijk dat we aan het heropbouwen waren. Hopelijk slagen we in het opnieuw opbouwen van de club, maar aan het eind van het seizoen zal daar meer over duidelijk worden. We moeten nu eerst exact weten waar we mee kunnen gaan werken, zodat we weten wat we na dit seizoen kunnen doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner