05.05.2017 14:40

PSV zonder Ramselaar in jacht op plaats twee

Bart Ramselaar mist zondag de laatste uitwedstrijd van PSV van dit seizoen tegen FC Groningen. Hij ligt al de hele week ziek op bed. Trainer Phillip Cocu weet nog niet of hij een beroep kan doen op Siem de Jong. Jorrit Hendrix heeft afgerekend met een enkelblessure en is net als de herstelde Jetro Willems weer beschikbaar.

PSV eindigt nog als tweede in de eredivisie als de club in de resterende twee duels een achterstand van drie punten op Ajax en een slechter doelsaldo goedmaakt. "Ons is er alles aan gelegen de laatste twee wedstrijden te winnen. Groningen is echter een lastige tegenstander", zei Cocu. "De uitkomst van het seizoen is teleurstellend, maar de spelers zijn zeker nog gretig. De groep kijkt uit naar de wedstrijd."

Cocu bevestigde nogmaals dat hij ook volgend seizoen trainer van PSV wil blijven. "De honger naar nog een titel is nog groot bij mij", zei hij. "We hopen weer een paar procentjes winst te boeken." Het contract van de trainer loopt nog tot het einde van het seizoen 2018/2019.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner