06.05.2017 11:35

Pochettino na nederlaag: "Het is nog niet over"

Ondanks dat Tottenham Hotspur vrijdagavond met 1-0 verloor van stadsgenoot West Ham United, is trainer Mauricio Pochettino ervan overtuigd dat het kampioenschap nog niet is verspeeld. De nederlaag was echter een harde klap.

"Maar het is nog niet over", liet de oefenmeester van de Spurs na afloop van het duel weten tijdens de persconferentie. "We kunnen nu alleen afwachten en we weten dat het lastig wordt om Chelsea te achterhalen." De achterstand op Chelsea is nog altijd vier punten, maar de koploper van de Premier League heeft een wedstrijd minder gespeeld, 34 om 35. 

"Ik voel me kalm, maar ben natuurlijk wel heel teleurgesteld. We hebben de mogelijkheid om het gat tot één punt terug te brengen laten lopen. Als Chelsea wint wordt het gat zeven punten en dat is met nog drie wedstrijden te gaan wel groot, maar in het voetbal zijn gekkere dingen gebeurd. Dat het moeilijk wordt, is duidelijk."

Pochettino kon zijn teleurstelling maar moeilijk verkroppen. "Wanneer je de kans krijgt om de achterstand terug te brengen tot één punt maar daar niet in slaagt is het even heel moeilijk om positieve zaken te benoemen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner