11.05.2017 09:00

Van der Gaag niet naar NEC: "Weet van niks"

Mitchell van der Gaag kent een goed debuutseizoen bij SBV Excelsior en staat naar verluidt in de belangstelling van NEC Nijmegen, maar de trainer van Excelsior heeft nog geen aanbieding gehad vanuit Nijmegen.

"Ik weet van niks, echt niet. Ik heb voor twee jaar getekend vorig jaar en heb het heel goed naar mijn zin. Ik ga gewoon door. Ik merk wel dat het gezien wordt. De wedstrijd tegen Feyenoord was in Portugal rechtstreeks op tv, dan krijg ik wel iets meer berichtjes. Ook omdat we elfde staan nu. Elfde! Het besef is er nog niet helemaal", aldus Van der Gaag.

Afgelopen weekend wist Excelsior het kampioensfeest van Feyenoord te verpesten en daarmee was Excelsior definitief veilig. "We hebben het ingetogen gevierd", vervolgt de coach tegenover Voetbal International. "En ik heb ze drie dagen vrij gegeven. Na het seizoen vieren we het uitgebreid als we met z'n allen naar Ibiza gaan. De complimenten zijn voor de club. De stabiliteit is groot. De rust is het geheim, dat is heerlijk werken. Wij hebben ook onze problemen gehad dit seizoen, maar die kwamen niet op straat te liggen. Ik heb veel geleerd, ook slechte keuzes gemaakt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner