11.05.2017 16:01

Demmers wil hard werken bij beloften Twente

Dennis Demmers is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer van Jong FC Twente. "Ik had wat andere opties, maar toen Michel Jansen mij belde en ik met hem en Jan van Halst in gesprek kwam, werd ik meteen geraakt door het verhaal waar de club naartoe wil", zegt hij tegen Tubantia.

Enerzijds staat Jong FC Twente in het teken van ontwikkelen en anderzijds staat het spelen van wedstrijden centraal. De ploeg degradeerde enkele weken geleden uit de tweede divisie. Volgend seizoen zullen de beloften uitkomen in de derde divisie. "Jong FC Twente is het eindstation van de opleiding en dat betekent dat we spelers moeten gaan ontwikkelen. Tegelijkertijd speel je met de ploeg in een competitie en dat houdt in dat je ook moet presteren", vervolgt hij.

"Ergens aan de horizon is de stip geplaatst dat FC Twente in de toekomst met de beloften weer naar de Jupiler League wil. Je kunt dat niet plannen, maar het is wel het ambitieniveau van een grote club zoals Twente. Iedereen beseft dat het veel werk is, maar gelukkig ben ik geen type dat van acht tot vijf wil werken. Voor tachtig uur in de week draai ik mijn hand niet om als dat gevraagd wordt", sluit hij af. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner