13.05.2017 18:18

Swansea met belangrijke zege bij Sunderland

Swansea City heeft zaterdag goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de Premier League. De club won de uitwedstrijd bij het al gedegradeerde Sunderland met 2-0. Fernando Llorente en Kyle Naughton maakten de doelpunten voor de nummer zeventien van de ranglijst.

Swansea City heeft nu een voorsprong van vier punten op Hull City, de nummer achttien die zondag op bezoek gaat bij Crystal Palace. Hull City moet afscheid nemen van het hoogste niveau als die wedstrijd verloren gaat. In dat geval speelt die club volgens seizoen net als Sunderland en Middlesbrough op het tweede niveau van Engeland.

Leroy Fer viel na 67 minuten in bij Swansea City. Zijn ploeggenoot Luciano Narsingh mocht pas in de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd het veld in.