14.05.2017 14:04

Roda JC met vier wijzigingen tegen Vitesse

Roda JC heeft zondagmiddag één missie en dat is de play-offs voor degradatie/promotie te ontlopen. De ploeg van Yannis Anastasiou moet daarvoor wel Vitesse verslaan. Daarom heeft Anastasiou zijn team op vier plekken gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen Willem II, vorige week.

Bij Roda JC vinden er dus vier wijzigingen plaats. Daryl Werker en Frederic Ananou hebben een basisplaats gekregen van Yannis Anastasiou. Het tweetal vervangt Ard van Peppen en Mohamed el Makrini. Voorin nemen Beni Badibanga en Mitchel Paulissen de plekken in van Dani Schahin en Gyliano van Velzen.

Bekerwinnaar Vitesse begint zondag in de laatste speelronde van de Eredivisie met Adnane Tighadouini in de basis. De buitenspeler krijgt de voorkeur boven Nathan, die in de wedstrijd tegen FC Utrecht van vorige week nog in de basis begon. Voor vele huurlingen zal dit een uitzwaai-wedstrijd worden. Spelers als Kevin Diks, Matt Miazga en Lewis Baker keren na alle waarschijnlijkheid weer terug bij respectievelijk Fiorentina en Chelsea. Kevin Diks speelt zondagmiddag overigens zijn 75ste duel voor Vitesse.

Volg het duel tussen Vitesse en Roda JC hier live.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner