14.05.2017 20:01

Klopp waarschuwt ploeg voor Middlesbrough

Liverpool heeft nog een winst nodig om zeker te zijn van een top-vier positie en zodoende ook kwalificatie voor de Champions League. De laatste wedstrijd van de competitie, tegen Middlesbrough, moet in een winst eindigen geeft Jürgen Klopp aan.

Aangezien Liverpool vier punten boven Arsenal, dat nog twee wedstrijden te gaan heeft, staat, zijn drie punten tegen Middlesbrough genoeg om Liverpool te verzekeren van de Champions League. Omdat Middlesbrough een na laatste staat, lijkt het dat Liverpool zondag een makkelijk wedstrijd zal krijgen. Volgens de trainer van The Reds is niets minder waar en moet de ploeg haar tegenstander niet gaan onderschatten. "Ik zit lang genoeg in de business om te weten dat het de grootste fout is om de punten te tellen voordat je ze daadwerkelijk binnen hebt", zegt Klopp na de 0-4 overwinning op West Ham United.

"Dat gaan we niet doen. Het eerste wat ik, en de spelers in de kleedkamer, zeiden na afloop is dat er nog een wedstrijd te gaan is. Middlesbrough heeft niets meer te verliezen. Wij, daarentegen, hebben alles te verliezen. Als we winnen, verdienen we het om in de Champions League te staan. Doen we dat niet, dan verdienen we het ook niet," besloot Jürgen Klopp de persconferentie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner