17.05.2017 15:06

Watford neemt opnieuw afscheid van trainer

Watford gaat volgend seizoen opnieuw beginnen met een nieuwe trainer. De Engelse club heeft besloten om aankomend seizoen niet verder te gaan met de Italiaan Walter Mazzarri, ondanks het feit dat Mazzarri degradatie met Watford wist te voorkomen.

Met nog 1 wedstrijd te gaan in de Premier League heeft Watford 40 punten en daarmee staat het op de zestiende plaats. Nummer 18 Hull City, dat 6 punten minder heeft, kan Watford daardoor niet meer inhalen. Toch heeft Watford besloten om afscheid te nemen van Mazzarri. "Nadat de clubleiding in overleg is geweest met Walter Mazzarri over de toekomst van de club heeft de clubleiding besloten om na het huidige seizoen afscheid te nemen van de trainer. We willen Walter bedanken voor zijn inzet tijdens het huidige seizoen."

Vorig seizoen eindigde Watford op een knappe dertiende plaats in de Premier League, maar ook toen werd er afscheid genomen van de trainer. Quique Flores had destijds de leiding over Watford en werd vervangen door Mazzarri. De Spaanse trainer was een jaar eerder de opvolger van Slaviša Jokanović, die Watford naar de Premier League had geloodst.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner