19.05.2017 21:00

Sneijder scoort voor winnend Galatasaray

Galatasaray heeft vrijdag in de Turkse voetbalcompetitie het thuisduel met Osmanlispor gewonnen. De middenmoter uit Ankara werd met 2-0 verslagen waardoor de ploeg van Wesley Sneijder in ieder geval voor drie dagen aartsrivaal Fenerbahçe is gepasseerd op de ranglijst. De club van coach Dick Advocaat heeft één punt minder en komt pas maandag in actie tegen Genclerbirligi.

Sneijder zette 'Cim Bom' in de 24e minuut met een hard schot op voorsprong. Het was het vijfde competitiedoelpunt dit seizoen van de Nederlander. Tien minuten later bracht Sinan Gümüs de 2-0 op het scorebord en die voorsprong gaf Galatasaray niet meer uit handen. Nigel de Jong bleef bij de thuisploeg de hele wedstrijd op de bank.