21.05.2017 15:27

United met Fosu-Mensah in de slotwedstrijd

Drie dagen voor de finale van de Europa League tegen Ajax treedt Manchester United met een fantasieopstelling aan in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, tegen Crystal Palace. Manager José Mourinho geeft onder anderen Timothy Fosu-Mensah een kans in de basis. De negentienjarige Amsterdammer liep vorige maand tegen Manchester City een schouderblessure op en dat leek hem de rest van het seizoen te kosten.

Fosu-Mensah herstelde echter snel en kan op Old Trafford tegen Crystal Palace weer meedoen. Mourinho heeft heel wat jongelingen opgesteld, onder wie keeper Joel Pereira. Verdediger Eric Bailly, geschorst voor de finale tegen Ajax, staat ook aan de aftrap.

De ervaring komt van aanvoerder Wayne Rooney en Paul Pogba, die afgelopen week ontbrak tegen Southampton (0-0) vanwege de begrafenis van zijn vader. De duurste voetballer ter wereld kan tegen Crystal Palace weer wat ritme opdoen voor het duel met Ajax. Ongeacht de uitslag eindigt Manchester United als zesde in de Premier League.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner