21.05.2017 16:15

De Groot met verwachte basis tegen Emmen

Ron de Groot laat zijn vertrouwde basiselftal staan. De trainer ziet geen reden om de ploeg die donderdag won op bezoek bij FC Emmen (1-3) te wijzigen.

Dat betekent dat supersub Taiwo Awoniyi wederom op de bank begint. De Nigeriaan scoorde de laatste drie wedstrijden telkens als invaller, maar moet in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen wederom toekijken vanaf de bank. De trainer gaat met de volgende spelers op zoek naar de vierde overwinning op een rij. Met onder de lat Joris Delle. De achterhoede wordt gevormd door Michael Heinloth, Dario Dumić, Wojciech Golla en Lorenzo Burnet. Ali Messaoud, Gregor Breinburg en Julian von Haacke moeten de slag op het middenveld winnen. Voorin is het aan Kévin Mayi, Jay-Roy Grot en Arnaut Groeneveld om te zorgen voor de doelpunten.

Bij FC Emmen, de ploeg die nog nooit uitkwam in de Eredivisie, is er één wijziging. Oğuzhan Türk mag een plek op de bank uitzoeken en voor hem Kai Huisman in de ploeg. Voor de rest geeft trainer Dick Lukkien dezelfde spelers het vertrouwen. FC Emmen moet de 1-3 nederlaag geleden in eigen huis goed maken in Nijmegen.

De aftrap is om 16.45 uur in Nijmegen en de wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner