23.05.2017 10:05

Van Geel gaat uit van aanblijven Vermeer

Technisch directeur Martin van Geel (r.) staat met de schaal op de Coolsingel (15-05-2017).
Technisch directeur Martin van Geel (r.) staat met de schaal op de Coolsingel (15-05-2017).

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, denkt dat Kenneth Vermeer ook aankomend seizoen onder contract staat bij Feyenoord. De doelman heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2020.

Vermeer raakte afgelopen zomer voor de start van de competitie zwaar geblesseerd, waardoor Brad Jones als vervanger werd aangetrokken. Jones wist te imponeren en werd kampioen met Feyenoord, waardoor hij maandag zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2019 mocht zetten. Ondanks het aanblijven van Jones gaat Feyenoord niet uit van een vertrek van Vermeer.

"We hebben met Vermeer al een zeer ervaren keeper in huis die het heeft laten zien op het hoogste niveau bij Oranje, Ajax en Feyenoord", aldus Van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad. We hebben nu twee heel ervaren keepers onder contract staan, die de strijd met elkaar moeten aangaan." Ook de zaakwaarnemer van Vermeer, Winnie Haatrecht, denkt dat de sluitpost in Rotterdam blijft. "Ook wij gaan ervan uit dat Kenneth komend seizoen bij Feyenoord onder de lat staat", aldus Haatrecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner