29.05.2017 16:15

Van der Heijden: "Titel smaakt naar meer"

Jan-Arie van der Heijden verlengde maandagmiddag zijn contract met drie jaar bij Feyenoord. Het kampioenschap met Feyenoord smaakt naar meer voor de centrale verdediger.

"Ik heb het hier heel goed naar mijn zin en voel veel vertrouwen van de club en het Legioen. Bovendien smaakt het kampioenschap naar meer", aldus Van der Heijden op de clubsite. Hij kwam in 2015 naar Rotterdam, waar hij na aardig eerste seizoen (14 basisplaatsen) afgelopen jaar een sterkhouder was van de kampioen (29 basisplaatsen).

Na de KNVB Beker in 2016, pakte Van der Heijden met Feyenoord in 2017 het landskampioenschap. "Het winnen van prijzen werkt verslavend, dus ik hoop dat we deze lijn kunnen doortrekken. Een grote club als Feyenoord hoort elk jaar om de prijzen te spelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook de komende jaren kan, zeker omdat veel andere jongens ook blijven."

De Nederlandse kampioen plaatst zich (nog wel) direct voor de Champions League, waardoor Feyenoord zich kan opmaken voor mooie Europese wedstrijden volgend seizoen. "Ik ga eerst nog even op vakantie om bij te tanken. Uiteraard zal ik topfit terugkomen en ik heb er nu al zin in om weer mooie Europese wedstrijden in De Kuip te spelen. Afgelopen seizoen troffen we met Manchester United en Fenerbahçe al grote clubs, ik ben benieuwd wie we in de Champions League gaan tegenkomen. Een geweldig vooruitzicht."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner