30.05.2017 09:17

Stam baalt flink: "Zo'n finale moet je winnen"

Jaap Stam baalt ontzettend van de nederlaag tegen Huddersfield Town. Reading FC was hard op weg naar de Premier League, maar maandagmiddag zag Stam zijn ploeg na strafschoppen verliezen in de finale van de play-offs.

"Je wilt het seizoen goed afsluiten. Het was een mooi seizoen, maar zo'n finale moet je winnen. Het is moeilijk te accepteren dat je via strafschoppen verliest. Ik heb het als speler ook meegemaakt. Het was de kers op de taart geweest als we hadden gewonnen, maar niemand is hier schuldig aan. Ik ben enorm trots op de ploeg, op wat de jongens hebben gepresteerd en op hoe hard ze hebben gewerkt. Ze verdienden het echt om hier te staan", aldus Stam.

De finale van de play-offs werd gespeeld op Wembley. "Je kunt niet tegen je spelers zeggen dat ze moeten spelen zoals ze ook doen in de competitie, want de sfeer is anders", vervolgt de manager tegenover de BBC. "Hopelijk gaan we het volgend seizoen goed doen, maar daar wil ik eerlijk gezegd nog niet aan denken. We moeten hier eerst overheen komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner