31.05.2017 16:37

Testimonial Carrick met Nederlandse inbreng

Michael Carrick heeft 2 Nederlanders uitgenodigd om deel te nemen aan zijn testimonial op Old Trafford. Edwin van der Sar en Clarence Seedorf zullen op zondag 4 juni namelijk deelnemen aan de wedstrijd.

Carrick tekende onlangs een nieuw contract bij Manchester United, maar desondanks krijgt de 35-jarige (36 in juli) middenvelder een testimonial van zijn huidige werkgever. Aanstaande zondag speelt het Manchester United dat in 2008 de Champions League wist te winnen (inclusief Van der Sar) een wedstrijd tegen de Michael Carrick All-Stars. Seedorf zal zijn minuten maken in het All-Stars elftal van Carrick.

Carrick heeft naast Van der Sar en Seedorf meer grote namen weten te strikken voor zijn testimonial, want ook onder meer Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, Patrice Evra, Ryan Giggs, Paul Scholes, Wayne Rooney en oud-PSV'er Ji-sung Park komen in actie namens Manchester United '08. Sir Alex Ferguson fungeert als manager van die ploeg. Bij de All-Stars spelen naast Seedorf ook Míchel Salgado, Eric Abidal, Jamie Carragher, John Terry, Steven Gerrard, Frank Lampard en Michael Owen mee.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner