31.05.2017 20:25

Higuaín heeft geen wraakgevoelens naar Real

Real Madrid en Juventus nemen het zaterdag tegen elkaar op in de finale van de Champions League. Voor de spits van 'De Oude Dame', Gonzalo Higuaín, betekent dat een ontmoeting met de club waar hij in totaal zeven seizoenen voor speelde.

Nicolas Higuaín, de broer van Gonzalo, vertelt dat de Argentijn geen wraak voelt tegenover zijn oude werkgever. "Hij verlangt niet naar wraak, aangezien Gonzalo zeven fantastische jaren heeft beleefd in Madrid. Hij vertrok omdat er elke week werd geëvalueerd wie er moest beginnen, Karim Benzema of hij, en dat was niet de juiste situatie. Hoe dan ook, als mijn broer tegen hen zou scoren en het gaat vieren, moet dat niet worden gezien als een gebrek aan respect", zegt hij tegen het medium Sport.

Voor ongeveer 95 miljoen Euro verkaste de Argentijnse spits afgelopen transferperiode van Napoli naar Juventus. Higuaín speelde in totaal 264 wedstrijden voor Real Madrid. Daarin maakte hij 122 doelpunten. In 2013 vertrok de Argentijn naar Napoli. Na drie seizoenen belandde hij in Turijn bij Juventus. In zijn 54 wedstrijden dit seizoen wist hij 32 keer het net te vinden voor de kampioen van Italië. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner