19.06.2017 08:45

VIDEO: Fans gooien nepgeld op 'Dollarrumma'

Boze fans van AC Milan hebben zondagavond tijdens de wedstrijd op het EK voor spelers onder 21 jaar tussen Jong Italië en Jong Denemarken bankbiljetten gegooid richting keeper Gianluigi Donnarumma.

Afgelopen week werd bekend dat de achttienjarige doelman zijn contract in Milaan, dat nog één jaar doorloopt, niet wil verlengen. Bij de supporters van de 'Rossoneri' gaat de tot voor kort zo geliefde Donnarumma voortaan door het leven als 'Dollarrumma'. Bij de EK-wedstrijd in Krakau hing achter het doel dat Donnarumma voor rust verdedigde een spandoek met daarop die nieuwe bijnaam.

In de loop van de eerste helft gooiden fans tientallen dollarbiljetten richting de Italiaan, wiens doel op een gegeven moment bezaaid lag met nepgeld. De scheidsrechter legde de wedstrijd zelfs even stil, zodat alle biljetten verwijderd konden worden. Donnarumma zag het uiterlijk onbewogen aan.

De kans is groot dat AC Milan de talentvolle keeper deze zomer gaat verkopen. Juventus en Real Madrid worden gezien als de voornaamste kandidaten om Donnarumma over te nemen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner