16.12.2017 15:00

De wederopstanding bij Palace na vertrek De Boer

Na een dramatische start van de Premier League lijkt Crystal Palace er weer helemaal bovenop. Zaterdag won de ploeg met 0-3 bij Leicester City. De ploeg uit Londen is momenteel al zeven wedstrijden op rij ongeslagen, dat terwijl de eerste competitieduels verloren werden.

Bovendien scoorde de ploeg de eerste acht wedstrijden geen enkele treffer. De clubleiding van Crystal Palace had het al snel gezien met Frank de Boer. Na de vierde nederlaag op rij tegen Burnley FC (1-0) werd Roy Hodgson voor de groep gezet. Ook de Engelse trainer kreeg de ploeg aanvankelijk niet aan de praat, want zijn eerste vier duels werden ook zonder zelf te scoren verloren. Al was dat onder meer tegen Manchester United en Manchester City. 

Vervolgens won de ploeg met 2-1 van Chelsea FC, waarna Crystal Palace steeds meer punten ging sprokkelen. Inmiddels verloor Hodgson met zijn ploeg al zeven duels niet meer en is het van de laatste plaats geklommen naar de achttiende plek. Nog altijd in de gevarenzone, maar de Glaziers hebben duidelijk de weg omhoog ingeslagen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner