02.04.2018 17:00

De Treffers-doelman Niels Kornelis zal zich het duel in de Tweede Divisie met Kozakken Boys niet snel vergeten. De 28-jarige sluitpost zorgde met een fraaie kopbal namelijk voor de gelijkmaker namens de ploeg uit Groesbeek.

In de strijd tegen degradatie kon De Treffers de punten goed gebruiken, maar het leek er lange tijd op dat met lege handen van het veld zou stappen. Sanny Monteiro had Kozakken Boys namelijk op 0-1 geschoten. De ploeg uit Werkendam kon de voorsprong lang vasthouden, tot de laatste minuut. In blessuretijd was het doelman Kornelis die mee naar voren ging met een corner en de bal tegen de touwen knikte: 1-1. Sinds de invoering van de tweede divisie (begin 2016/2017) was het nog geen enkele keeper gelukt om tot scoren te komen, waardoor Kornelis de eerste en vooralsnog enige goalie is die dit presteerde.