15.05.2018 12:30

De reeds afgeronde transfers voor 2018/2019

Het huidige voetbalseizoen moet nog afgerond worden. En hoewel de zomerse transferperiode nog niet is geopend, zijn clubs al druk bezig met hun selecties voor het volgende seizoen. Zo is er al meer dan een half miljard euro uitgegeven aan nieuwe spelers, waaronder de recente deal tussen Ajax en FC Utrecht omtrent Zakaria Labyad. 

Klik hier of op onderstaande afbeelding om de duurste reeds afgeronde transfers voor het seizoen 2018/2019 naar de vijf beste Europese topcompetities te bekijken*. Hieraan is de Eredivisie toegevoegd. Daardoor staan Ajax en PSV in de lijst met de aankopen van Labyad (5,5 miljoen euro) Hassane Bandé (8,25 miljoen euro) en Maximiliano Romero (8 miljoen euro). Landen als onder meer Turkije, waar Jeremain Lens bijvoorbeeld voor ruim vier miljoen definitief verkast naar Beşiktaş, Portugal, Rusland, Oostenrijk en België zijn niet toegevoegd aan het overzicht. 

* In het overzicht staan enkel transfers waarmee meer dan vijf miljoen euro is gemoeid. Zo zijn bijvoorbeeld Philipe Sandler (van PEC Zwolle naar Manchester City voor 2,5 miljoen) en Leon Goretzka (transfervrij van Schalke 04 naar Bayern München) niet opgenomen in het overzicht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner