15.05.2018 09:30

De 20 slechtst beoordeelde Eredivisie-spelers

Aan het einde van het Eredivisie-seizoen bekijken we welke spelers het beste en het slechtste ervan hebben gebracht. In deze lijst staan de twintig slechtst beoordeelde spelers volgens de grootste Nederlandse media*.

Klik hier om de twintig slechtst beoordeelde Eredivisie-spelers te bekijken. <

De beoordelingen zijn een gemiddelde van de Nederlandse media De Telegraaf, Algemeen Dagblad en Voetbal International. Daaruit is gebleken dat Sparta Rotterdam het meest is vertegenwoordigd bij de slechtste twintig spelers van de Eredivisie. Toch staat geen van de voetballers van de Kasteelheren op de laatste plaats van de ranglijst. Die twijfelachtige eer is weggelegd voor de Vitesse-vleugelverdediger: Lassana Faye. Hij is volgens de grootste Nederlandse media de speler die het slechtste seizoen heeft gedraaid.

De volgende clubs zijn vertegenwoordigd in de lijst met slechtste Eredivisie-spelers:

  • Sparta: zes spelers
  • FC Twente: vijf spelers
  • NAC Breda: vier spelers
  • Vitesse: twee spelers
  • ADO, Heracles, FC Groningen: één speler

Klik hier of op onderstaande afbeelding om de twintig slechtst beoordeelde Eredivisie-spelers te bekijken.

De volledige spelersranking vind je hier

* De in de lijst weergegeven cijfers geven een gemiddelde weer van de Nederlandse media De Telegraaf, Algemeen Dagblad en Voetbal International. Er worden alleen spelers in de lijst opgenomen die minimaal 50% van de wedstrijden hebben gespeeld en daarin ook een cijfer hebben ontvangen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner