25.08.2018 11:07

McClaren kent een dramatische start met QPR

Steve McClaren is net begonnen aan zijn eerste seizoen bij Queens Park Rangers, maar de start is dramatisch. De voormalig trainer van FC Twente staat stijf onderaan met vier nederlagen en een doelsaldo van -11.

De Engelsman heeft weleens betere tijden gekend in zijn trainerscarrière, bijvoorbeeld toen hij in 2010 de enige landstitel in de clubgeschiedenis van FC Twente pakte. Via VfL Wolfsburg, Nottingham Forest, opnieuw FC Twente, Derby County, Newcastle United en opnieuw Derby County is de voormalig Engelse bondscoach neergestreken bij QPR. In de eerste vier wedstrijden in de Championship incasseerde McClaren met zijn ploeg vier nederlagen.

  • Preston North End: 0-1
  • Sheffield United: 1-2
  • West Bromwich Albion: 1-7
  • Bristol City: 0-3

Op het tweede niveau van Engeland is QPR de enige ploeg die alle wedstrijden verloor. De twee treffers voor en de dertien tegendoelpunten leveren een doelsaldo van minus elf op. Rotherham United komt met minus zes nog het dichtste in de buurt, maar die ploeg pakte wel al een zege.

Zaterdagmiddag 16.00 uur trapt QPR af voor de vijfde competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen Wigan Athletic. Het is pas augustus, maar de druk staat er al meteen flink op voor McClaren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner