13.02.2019 12:30

Ronaldo Jr. maakte al 58 doelpunten in 23 wedstrijden

Cristiano Ronaldo is bezig aan een uitstekend seizoen bij Juventus, maar binnen de club is hij niet de enige Ronaldo die aan de lopende band scoort. Zijn zoontje Cristiano Ronaldo Junior overtreft namelijk de superster.

De achtjarige Portugees, die sinds de papa Ronaldo's overgang van Real Madrid naar Juventus meeging naar de jeugdopleiding van de Oude Dame, heeft namelijk al 58 keer het net gevonden dit seizoen. Ronaldo Junior speelt zijn wedstrijden namens Juventus u9. In totaal had hij daar 23 wedstrijden voor nodig. Ronaldo Junior maakt dus gemiddeld meer dan 2,5 treffers per duel. Daarnaast gaf hij nog eens acht assists. 

Bij de entree van de 34-jarige Ronaldo als Juventus-speler gaf hij aan dat hij hoopt dat zijn zoontje net zo goed of beter wordt dan hemzelf. "Het belangrijkste is dat hij plezier heeft, maar ik hoop dat hij minstens zo succesvol wordt als mijzelf. Of nog beter." Ronaldo scoorde afgelopen weekend nog tegen Sassuolo Calcio, waardoor hij voor het dertiende seizoen op rij minstens twintig doelpunten maakte in alle competities. Ronaldo Junior kan dus aan de bak. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner