28.02.2019 10:13

Solskjær beste United-coach ooit in uitduels

Sinds de komst van Ole Gunnar Solskjær naar Manchester United is de club volledig gedraaid. Het negatieve sentiment is verdwenen en de topclub is bezig met een indrukwekkende opmars. Opnieuw won hij een uitduel.

Ook Crystal Palace werd verslagen in eigen huis: het werd 1-3 dankzij twee goals van Romelu Lukaku en een van Ashley Young. Nederlander Tahith Chong zat bij de wedstrijdselectie in Londen, maar zag vanaf de bank zijn team opnieuw winnen. De acht uitwedstrijden in alle competities die Solskjær coachte, werden alle acht gewonnen: een perfecte score van honderd procent. Daarmee brak hij opnieuw een record: nog nooit won een coach van Manchester United acht uitwedstrijden op rij.


 Lees ook: Depay maakt einde aan bizarre doelpuntendroogte 


Onder de Noor is United uit een dal geklommen. Onder de ontslagen coach José Mourinho stond de traditieclub in de middenmoot en was de top mijlenver uit het zicht, maar sinds Solskjær aan het roer staat is de club gaan stijgen. United bezet nu de vijfde plaats en de achterstand op Arsenal FC is maar één punt. Plaats vier geeft recht op Champions League-voetbal.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner