13.04.2019 09:00

VIDEO: Ajax-aanwinst Marin maakt schitterende vrije trap

Het geplaagde RSC Anderlecht van de Nederlandse coach Fred Rutten heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. Tegen Standard Luik gooiden fans vuurwerk op het veld, waardoor het duel al na 25 minuten met een 2-0 achterstand werd gestaakt.

Een vervelende avond voor de aanwezige supporters en spelers op het veld, maar één speler zal in ieder geval met een goed gevoel terugkijken op het snel afgelaste duel: Răzvan Marin. De 22-jarige Roemeen, die zich na dit seizoen bij de selectie van Ajax voegt, krulde een vrije trap keurig in de korte hoek. Het is zijn tweede goal in vier wedstrijden in de kampioenspoule. In de reguliere competitie stokte de teller op vijf treffers.


 Lees ook: Çavlan verdediger met hoogste betrokkenheid bij goals 


Het was de vierde speelronde in de Belgische kampioenspoule. Door een rode kaart voor Kara Mbodji speelde de ploeg van Fred Rutten met tien man. Doordat zijn elftal al razendsnel twee goals incasseerde, ging het publiek zich dusdanig misdragen dat de scheidsrechter besloot het duel stil te leggen. Anderlecht verloor de eerste drie wedstrijden al, waardoor het inmiddels op de vijfde plaats bivakkeert.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner