24.04.2019 07:30

Janssen impulseert Spurs bij eerste minuten in 1,5 jaar

Tottenham Hotspur won dinsdagavond met de hakken over sloot van Brighton & Hove Albion bij een inhaalwedstrijd uit speelronde 33. Trainer Mauricio Pochettino had tijdens de 1-0 zege zelfs de reeds afgeschreven Vincent Janssen nodig.

De zeventienvoudig international van het Nederlands elftal werd tien minuten voor tijd binnen de lijnen gebracht door zijn Argentijnse trainer, als vervanger van Lucas. Tottenham Hotspur en Brighton & Hove Albion hadden op dat moment allebei nog niet gescoord, maar het inbrengen van Janssen had een positief effect op de thuisploeg. Via Christian Eriksen, die met zijn linker de winnende tegen de touwen kreeg, trokken de Spurs alsnog aan het langste eind. 

Een mooie opsteker voor Tottenham Hotspur in de strijd om de vierde plek, welke recht geeft op het spelen van Champions League-voetbal volgend seizoen. Ook voor Janssen waren de speelminuten positief, want de laatste keer dat hij het Tottenham Hotspur-shirt droeg namens de hoofdmacht was in augustus 2017. Tussendoor kwam hij nog wel uit voor Fenerbahçe, in mei 2018 voor de laatste keer. Daarna raakte hij langdurig geblesseerd en raakte hij uit de gratie bij de Londense ploeg.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner