11.05.2019 20:02

De Roon en Hateboer noteren beste reeks sinds 2003

Atalanta Bergamo doet het momenteel geweldig in de Italiaanse Serie A. De ploeg van Oranje-internationals Marten de Roon en Hans Hateboer wonnen alweer voor de elfde keer op rij, waardoor het momenteel zelfs derde staat.

Door de 2-1 zege op Genoa CFC klom het kleine Atalanta op naar plaats drie, met een voorsprong van twee punten op Inter. Zij hebben echter nog een wedstrijd tegoed. In eigen huis startten zowel Hateboer als De Roon aan de aftrap. Ook oud-Heraclied Robin Gosens kreeg een basisplaats. Doordat de Eredivisie-getinte ploeg opnieuw won, noteerde het de elfde overwinning op rij: dat is voor het eerst sinds maart 2003.

Met nog twee duels te spelen lijkt het niet meer mis te kunnen gaan voor Atalanta. De eerste nummers vier spelen volgend seizoen namelijk in de felbegeerde Champions League. Nummer vijf AS Roma staat zes punten achter en heeft uiteraard nog een kans op directe plaatsing voor het miljardenbal, maar het lijkt erop dat Marten de Roon en Hans Hateboer volgend seizoen op het allerhoogste podium spelen.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner