26.05.2019 17:59

Nederlander Dijksteel promoveert naar Championship

League One-club Charlton Athletic is in een rechtstreeks duel met Sunderland AFC gepromoveerd naar de Championship. Aan de kant van Charlton stond Nederlander Anfernee Dijksteel negentig minuten binnen de lijnen.

Charlton trok uiteindelijk aan het langste eind. Goed nieuws voor Nederlander Anfernee Dijksteel. De 22-jarige middenvelder stond in de basis tegen Sunderland. Hij was basisspeler in dit succesvolle seizoen, waarin hij dertig keer op het veld stond in de Fotball League One. Dijksteel speelt al twee seizoenen voor Charlton Athletic in de Football League One. Hij zag zijn ploeg op achterstand komen door een eigen goal van Mouhamadou-Naby Sarr, maar ploeggenoot Ben Purrington maakte gelijk. Uiteindelijk maakte Patrick Bauer in de 94e minuut de winnende treffer.


 Lees ook: VIDEO: Scheidsrechter scoort in Derde Divisie 


De club van Robbin Ruiter en Glenn Loovens, beiden niet bij de wedstrijdselectie, begon twee seizoenen geleden aan een merkwaardige vrije val. Nadat de ploeg in het seizoen 2016/2017 kansloos op de laatste plaats in de Premier League eindigde, degradeerde de zesvoudig Engels landskampioen afgelopen seizoen zelfs naar het derde niveau. Daar zal het dus minstens nog één seizoen moeten acteren.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner