13.06.2019 10:30

Direct topduel in speelronde 1 van de Premier League

De Engelse voetbalbond heeft het competitieschema voor het seizoen 2019/20 vrijgegeven. De eerste speelronde is er direct één om naar uit te kijken, met het topduel Manchester United – Chelsea FC op het programma. Kampioen Manchester City opent met een uitduel bij West Ham United.

De kraker tussen Manchester United en Chelsea FC staat op zondag 11 augustus gepland en is de laatste wedstrijd van het speelweekend. De Premier League wordt geopend met een wedstrijd tussen Champions League-winnaar Liverpool FC en Norwich City, de kampioen van The Championship. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum treffen dus in de eerste wedstrijd onder meer landgenoot Tim Krul.

Aston Villa, de andere promovendus, start eveneens met een zeer lastige uitwedstrijd. De ploeg van Anwar El Ghazi, die afgelopen seizoen werd gehuurd van Lille OSC maar onlangs definitief werd overgenomen, reist in het eerste speelweekend af naar Londen voor het uitduel met verliezend Champions League-finalist Tottenham Hotspur. Zodoende nemen de promovendi het op tegen de finalisten van het miljardenbal.

Klik hier om de volledige eerste speelronde te bekijken –

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner