07.08.2019 09:00

'Spurs breekt voor Dybala clubrecord van 1 maand oud'

Manchester United viste achter het net bij Paolo Dybala. Juventus en Manchester United waren het eens geworden over een transfersom, maar de Argentijn wilde niet naar The Mancunians. Toch is het zeer aannemelijk dat Dybala komend seizoen in de Premier League speelt.

De aanvaller zit namelijk niet op zijn plek in Turijn en heeft te kennen gegeven dat het wel met Tottenham Hotspur om de tafel wil zitten om een overgang te bespreken. De verliezend Champions League-finalist is net als Manchester United bereid om zeventig miljoen euro over te maken aan Juventus en volgens Sky Sports is er al een akkoord tussen beide clubs. Niets lijkt daarom een overgang van Dybala naar Tottenham Hotspur dus meer in de weg te staan.

Mocht de deal daadwerkelijk totstandkomen, dan verbreekt de ploeg van trainer Mauricio Pochettino voor de tweede keer deze zomer het eigen clubrecord. Een maand geleden trok de Londense ploeg namelijk Tanguy Ndombele aan en met die transfer was een bedrag van zestig miljoen euro gemoeid. Daarmee stootte hij Davinson Sánchez van de eerste plaats, die in de zomer van 2017 voor veertig miljoen euro werd overgenomen van Ajax en destijds de duurste aanwinst ooit werd van The Spurs. Nu komt het record zeer waarschijnlijk op naam van Dybala.

De duurste aankopen van Tottenham Hotspur:

  1. Paolo Dybala – €70 miljoen (nog niet definitief afgerond) 
  2. Tanguy Ndombele – €60 miljoen
  3. Davinson Sánchez – 40 miljoen euro
  4. Moussa Sissoko – 35 miljoen euro
  5. Heung-min Son – 30 miljoen euro
    Roberto Soldado – 30 miljoen euro
    Erik Lamela – 30 miljoen euro

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner