11.09.2019 16:37

Manchester City-sterren ook internationaal op dreef

De interlandperiode is ten einde, wat betekent dat de spelers weer zijn teruggekeerd bij hun club. Pep Guardiola zal content zijn geweest met het optreden van zijn spelers gedurende de EK-kwalificatiewedstrijden. Kevin de Bruyne, Raheem Sterling en Bernardo Silva waren allemaal van grote waarde voor hun land.

De Bruyne was met drie assists en een doelpunt belangrijk voor België in de 0-4 gewonnen wedstrijd tegen Schotland. Sterling had op zijn beurt met twee goals en drie assists een groot aandeel in de gewonnen wedstrijden tegen Bulgarije (4-0) en Kosovo (5-3). Bernardo Silva wist in twee interlands drie keer een doelpunt voor te bereiden, waarvan twee op Cristiano Ronaldo. Ook pakte hij zelf in de uitwedstrijd tegen Servië (2-4) een doelpunt mee.

De ploeg van Guardiola begint na de interlandbreak met een uitwedstrijd tegen Norwich City op zaterdag. Manchester City heeft in de eerste vier wedstrijden tien punten verzameld en staat op een tweede plek achter Liverpool FC. Norwich City heeft slechts één keer gewonnen en staat na vier wedstrijden op de negentiende plek met drie punten. Normaal gesproken zou deze wedstrijd een overwinning voor The Citizens op moeten opleveren.  

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner