22.12.2013 17:12

Fenerbahçe verliest weer eens

Voor het eerst sinds de eerste competitieronde in augustus heeft Fenerbahçe weer eens een competitieduel in de hoogste Turkse divisie verloren. De koploper uit Istanbul verloor het uitduel bij subtopper Karabükspor met 2-1. Desondanks heeft Fenerbahçe nog een geruststellende voorsprong van 7 punten op Kasimpasa.

Een strafschop in de tweede helft werd de ploeg van aanvaller Dirk Kuijt fataal. Ilhan Parlak zette de elfmetertrap om in het winnende doelpunt voor de thuisploeg. Karabükspor kwam ook in de eerste helft al op voorsprong via Joseph Akpala, een huurling van Werder Bremen. Emmanuel Emenike werkte nog voor rust de gelijkmaker langs thuisdoelman Boy Waterman. Kuijt speelde de gehele wedstrijd.