De Gelderlander #"> De Gelderlander #" />
22.01.2014 11:30

Cuijk kijkt uit naar bekertreffen met PEC

Bryan Smeets (l.) in duel met Dennis Schouten (r.) tijdens de bekerwedstrijd JVC Cuijk - MVV. (18-12-2013)
Bryan Smeets (l.) in duel met Dennis Schouten (r.) tijdens de bekerwedstrijd JVC Cuijk - MVV. (18-12-2013)

JVC Cuijk speelt woensdagavond in de kwartfinale van de KNVB beker tegen PEC Zwolle. Cuijk droomt van de halve finale. "De wedstrijd tegen PEC overtreft alles", aldus Dennis Schouten op de website van De Gelderlander.

Dennis Schouten is al meer dan tien jaar speler van het eerste elf­tal van JVC. Hij werd met de Cuijkse club kampioen in de hoofdklasse en maakte de promo­tie naar de topklasse mee. De wed­strijd tegen PEC overtreft alles, zegt hij. "Het is zo bijzonder wat er nu binnen onze vereniging ge­beurt. Daar mogen we trots op zijn. Het wordt met afstand de mooiste wedstrijd van de club tot nu toe”, zegt de 34-jarige midden­velder uit Loosbroek.

"Wat wij met z’n allen hebben ge­creëerd, is echt heel speciaal. Het onderlinge contact tussen spelers is hecht. Hoe we met elkaar om­gaan, wat we voor elkaar over heb­ben, dat heb ik nog nooit in een elftal meegemaakt. Het is een ge­voel van onoverwinnelijkheid. Een gevoel waar we iedereen binnen de club dankbaar voor moe­ten zijn. Van de barman tot de voorzitter. Zij hebben dit voor ons mogelijk gemaakt.”

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner