25.01.2014 20:37

Heitinga draagt bij aan zege Everton

Everton blijft meedoen in de strijd om de FA Cup. In de vierde ronde van het toernooi maakte de club geen fout bij Stevenage Football Club, dat uitkomt op het derde niveau. De voetballers uit de Premier League wonnen, mede door een treffer van John Heitinga, met 4-0.

De Schot Steven Naismith maakte de eerste twee doelpunten voor Everton. Heitinga, die de tweede helft speelde, scoorde in de 55e minuut. Mogelijk betrof het zijn laatste optreden voor de club uit Liverpool. Naar verluidt vertrekt de Nederlander nog voor het sluiten van de transfermarkt naar Galatasaray.

Door de Senegalees Magaye Gueye werd het nog 4-0.

Al vroeg in de wedstrijd moest Bryan Oviedo, international van Costa Rica, van Everton met een ogenschijnlijk zware enkelblessure per brancard van het veld.