31.05.2016 10:03

Morata overweegt terugkeer naar Real Madrid

De aanvaller van Juventus heeft die in blessuretijd de beslissende goal gescoord tegen AC Milan in de finale van de Coppa Italia. (21-05-2016)
De aanvaller van Juventus heeft die in blessuretijd de beslissende goal gescoord tegen AC Milan in de finale van de Coppa Italia. (21-05-2016)

Álvaro Morata wil graag weer voor Real Madrid spelen, maar de aanvaller van Juventus weet dat er veel concurrentie is in Madrid en kiest mogelijk voor een club waar hij wekelijks kan spelen.

"Natuurlijk wil ik het liefst terug naar Real Madrid", aldus Morata tegenover AS. "Dat is mijn wens, om prijzen te winnen met Real Madrid. Maar bij die club lopen een paar uitzonderlijke spelers rond. En ik wil vooral spelen en me belangrijk voelen. Volgend jaar zal ik spelen voor de club die me de beste kansen biedt om dat te doen. Ik hoop dat alles voor 13 juni is afgerond, want het is lastig om hier bij de nationale ploeg met een telefoon in de hand rond te lopen."

Een transfer naar de Premier League is ook aantrekkelijk voor Morata. "En niet alleen vanwege het salaris. Ik denk dat ik daar uitstekend tot mijn recht kan komen. Maar dat wil niet zeggen dat ik wil vertrekken bij Juventus. Ik kan alleen maar positief zijn over deze club. Ik denk alleen dat ik in Engeland een completere speler kan worden. Ik ben 23 en wil mezelf blijven ontwikkelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner