11.07.2016 11:47

ADO houdt keeperstrainer Mulder aan boord

Raymond Mulder blijft langer bij ADO Den Haag. De keeperstrainer heeft in de Hofstad een contract voor twee seizoenen getekend. Dat meldt de Haagse club maandag op hun clubwebsite.

Mulder volgt bij ADO Den Haag Arno van Zwam op als keeperstrainer bij de A-selectie. Hij had echter ook zomaar in Rotterdam aan de slag kunnen gaan. Feyenoorder zocht namelijk een opvolger voor de naar Everton vertrokken Patrick Lodewijks. Daarbij kwamen de Rotterdammers uit bij Khalid Benlahsen. Mulder zou volgens het Algemeen Dagblad kandidaat zijn geweest om de nieuwe coördinator voor de jeugdkeepers te worden.

Ondanks dat een overstap naar bekerwinnaar Feyenoord er dus niet in zat, is Mulder erg blij met zijn nieuwe contract en promotie naar de A-selectie. "Ik kijk er enorm naar uit om ook met de keepers van het eerste elftal aan de slag te gaan", aldus Mulder. Over Van Zwam is hij erg positief. "Mijn samenwerking met hem was overigens erg goed te noemen. Hij heeft uitstekend werk geleverd bij ADO Den Haag", besluit de nieuwe keeperstrainer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner