21.11.2016 09:00

Veerman: "Ik moet aan mijn toekomst denken"

Henk Veerman komt binnen de lijnen voor sc Heerenveen tegen Vitesse. (19-11-2016)
Henk Veerman komt binnen de lijnen voor sc Heerenveen tegen Vitesse. (19-11-2016)

Henk Veerman zit in onduidelijkheid over zijn situatie bij sc Heerenveen. De spits moet het vooral doen met invalbeurten. Daarin speelt Veerman veelal een belangrijke rol. Afgelopen weekend was hij verantwoordelijk voor de gelijkmaker tegen Vitesse (1-1).

Het liefst wil Veerman meer speelminuten. Bovendien loopt zijn contract na dit seizoen af. "Ik zit in het laatste halfjaar van mijn contract. Ik heb nog wel een optie voor nog een jaar, maar ik weet niet of de club die gaat lichten. Aangezien ik nog niets gehoord heb, zal ik in de winterstop misschien een transfer gaan maken", vertelt de voorhoedespeler aan de Leeuwarder Courant.

"Heerenveen wil, denk ik, geld voor mij vangen. Het is afwachten, ik heb echt nog geen enkel idee. Er komt een spannende tijd aan. Vandaag of morgen wil ik met de club om de tafel om te vragen hoe het zit. Tegen de winterstop verwacht ik wel iets te horen van Heerenveen. Ik heb het hartstikke naar mijn zin in Heerenveen, maar ik moet wel aan mijn toekomst denken."

Twijfel
"Als ik ergens een vierjarig contract kan tekenen, dan moet ik dat serieus overwegen", vervolgt de oud-speler van FC Volendam. "Nu ik hier nog maar een halfjaar onder contract sta, maakt het eigenlijk niet meer uit hoe graag ik in Heerenveen ben. Ik moet aan mijn toekomst denken. En daar zit ik nu een beetje over te twijfelen. Dat is moeilijk, maar ik slaap er niet minder om."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner