15.06.2015 14:17

RKC Waalwijk haalt verdediger van Heracles

Anwar El Ghazi (r.) probeert voor Mark Engberink (l.) te kruipen, maar de Heracles-verdediger houdt zijn lichaam goed tussen de bal en de man. (13-09-2014)
Anwar El Ghazi (r.) probeert voor Mark Engberink (l.) te kruipen, maar de Heracles-verdediger houdt zijn lichaam goed tussen de bal en de man. (13-09-2014)

RKC Waalwijk is druk bezig op de transfermarkt. De Waalwijkers hebben een tiende versterking kunnen presenteren. Het gaat om linksback Mark Engberink. De verdediger komt transfervrij over van Heracles Almelo.

"Met het aantrekken van linksback Mark Engberink hebben we alle posities dubbel bezet in de achterhoede", vertelt algemeen directeur Romco Oversier op de clubsite van de Waalwijkers. "Bijkomend voordeel is dat Mark al meerdere wedstrijden in het betaald voetbal in de benen heeft. Voor Jong FC Twente speelde hij wedstrijden in de Jupiler League en na zijn overstap naar Heracles Almelo enkele duels in de Eredivisie. Met de komst van Mark voegen we een zeer stabiele verdediger toe aan onze selectie."

Engberink is de tiende nieuweling in de selectie van RKC Waalwijk. Eerder werden Okan Özçelik (USV Hercules), Etienne Vaessen (WSC), Nando Wormgoor (FC Dordrecht), Jonathan Kindermans (SC Telstar), Steef Nieuwendaal (Sparta Rotterdam), Jos Peltzer (De Treffers), Daan Rienstra (Heracles Almelo), Rick Mulder (vv Dongen) en Rob van Sonsbeek (SV Top) al gepresenteerd.

Voor alle transfers in de Jupiler League klik je HIER

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner