20.06.2015 20:38

NAC Breda haalt FC Volendam-sterkhouder

Kevin Brand van FC Volendam kan niet geloven dat hij een kans heeft gemist in het play-offduel met FC Eindhoven. (22-05-2015)
Kevin Brand van FC Volendam kan niet geloven dat hij een kans heeft gemist in het play-offduel met FC Eindhoven. (22-05-2015)

NAC Breda heeft zich versterkt met Kevin Brands. De middenvelder, die ook in de spits uit de voeten kan, heeft in Breda een contract voor twee seizoenen getekend. NAC heeft ook nog een optie voor een derde seizoen.

Brands komt transfervrij over van Willem II, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan FC Volendam. Bij Volendam scoorde Brands het afgelopen seizoen 22 keer in 33 competitiewedstrijden. NAC-trainer Robert Maaskant is blij met zijn nieuwe aanwinst. "Met Kevin halen we een jongen in huis die heeft bewezen beslissend te kunnen zijn voor een elftal", vertelt de oefenmeester op de clubsite van NAC. "Er zijn maar weinig middenvelders die veel doelpunten kunnen maken, maar hij Kevin beschikt over dié kwaliteiten. Daarnaast kan hij met zijn ervaring en persoonlijkheid een belangrijke rol spelen in de groep."

Ook de middenvelder is tevreden met zijn transfer. "Afgelopen seizoenen heb ik bij meerdere clubs gezeten, dus ik ben blij dat ik bij NAC vastigheid heb gevonden. De overstap naar Breda voelt als een beloning. Nu is het zaak om die lijn door te trekken. NAC hoort thuis in de Eredivisie en ik wil daar de komende seizoenen graag mijn steentje aan bijdragen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner