24.06.2015 10:22

Ajax haalt Dijks en verhuurt drietal spelers

Mitchell Dijks (l.) ziet na afloop van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Willem II een oude bekende en geeft hem een knuffel. (25-04-2015)
Mitchell Dijks (l.) ziet na afloop van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Willem II een oude bekende en geeft hem een knuffel. (25-04-2015)

Ajax heeft zich verzekerd van de diensten van Mitchell Dijks. De linksback komt over van Willem II, terwijl hij in het verleden de jeugdopleiding van de Amsterdammers doorliep. De nummer twee van de Eredivisie laat op zijn beurt drie spelers de omgekeerde weg bewandelen.

Richairo Živković, Ruben Ligeon en Lesly de Sa zijn aankomend seizoen in het shirt van de Tilburgers te bewonderen. Zij komen op huurbasis actief voor Willem II. Zowel Ajax als Willem II heeft de overeenkomst bevestigd. De deal hing al een tijdje in de lucht, waardoor het niet als een verrassing zal komen. Dijks ondertekent in Amsterdam een verbintenis van drie seizoenen.

In het huurcontract van De Sa is door Willem II een optie tot koop opgenomen. Živković en Ligeon zullen na de verhuurperiode terugkeren bij Ajax. De aanvaller beschikt namelijk nog over een contract tot de zomer van 2019 en Ligeon heeft een verbintenis tot medio 2017.

Bekijk hier het volledige transferoverzicht van Ajax.

Bekijk hier het volledige transferoverzicht van Willem II.

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner