03.07.2015 16:31

Kramer niet schijnheilig: "Zeer lucratief"

Michiel Kramer heeft zijn transfer binnen. Waar ADO Den Haag eerder op de vrijdag al een akkoord bereikte met Baniyas FC, is ook de spits bijna rond.

De clubtopscorer vertrekt volgens Voetbal International zaterdag richting Abu Dhabi om zijn driejarig contract te tekenen. "Het is financieel een zeer lucratief avontuur. Daar ga ik niet schijnheilig over doen. Ik moet ook voor mijn gezin zorgen. Op mijn leeftijd komen dit soort kansen niet vaak voorbij. Bovendien trekt het avontuur me. Abu Dhabi is niet ver rijden van Dubai en is heel westers ontwikkeld."

"De club is ambitieus, maar het is niet zo dat ik thuis wekelijks naar de competitie in het Midden-Oosten keek. Ik heb er wel heel veel zin in en zie wel wat er op me afkomt. Morgen begint het nieuwe avontuur", besloot een blije Kramer zijn relaas.

De 26-jarige maakte afgelopen seizoen maar liefst zeventien treffers voor de Hagenezen, die ongeveer anderhalf miljoen euro voor hem vangen. Eerder kwam Kramer ook uit voor NAC Breda en FC Volendam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner