08.07.2015 10:28

MVV bindt gewezen Zwollenaar voor een jaar

Leroy Labylle (r.) van PEC Zwolle probeert een pass in het bekerduel met de amateurs van Wilhelmina 08 te blokken. (30-10-2014)
Leroy Labylle (r.) van PEC Zwolle probeert een pass in het bekerduel met de amateurs van Wilhelmina 08 te blokken. (30-10-2014)

Een dag na zijn contractontbinding bij PEC Zwolle heeft Leroy Labylle een nieuwe werkgever. De verdediger gaat aan de slag in de Eerste Divisie bij MVV. Dat betekent een terugkeer op het oude nest.

Twee seizoenen geleden nam PEC Zwolle de Belg over van de Limburgers, maar wist niet door te breken in de Hanzestad. Daarom speelde hij het afgelopen half jaar ook al op huurbasis voor MVV. Ook komende seizoen begroet MVV Labylle, want de speler heeft een eenjarig contract getekend in Maastricht. 

"Leroy heeft bewezen dat hij met zijn technische kwaliteiten en zijn aanvalsdrang een absolute meerwaarde kan zijn voor het team. Leroy heeft de kwaliteit om, naast goed te verdedigen, ook veel aanvallende impulsen te geven. Daarnaast brengt hij weer een stuk ervaring mee", zegt trainer Ron Elsen op de website van MVV.

Labylle, die ook op het middenveld uit de voeten kan, liet dinsdag zijn contract bij PEC Zwolle ontbinden. Daardoor betaalt MVV geen transfersom voor Labylle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner