13.07.2015 11:08

Vitesse huurt 18-jarige Serviër van Partizan

De spelers van Vitesse vieren de 1-0 in de play-offwedstrijd tegen PEC Zwolle. Bertrand Traoré is bij de Arnhemmers de gevierde man. (24-05-2015)
De spelers van Vitesse vieren de 1-0 in de play-offwedstrijd tegen PEC Zwolle. Bertrand Traoré is bij de Arnhemmers de gevierde man. (24-05-2015)

Vitesse heeft een jonge middenvelder weten aan te trekken. De nog maar 18-jarige Danilo Pantić maakt op huurbasis de overstap vanaf Partizan Belgrado.

Pantić is weliswaar nog maar 18 jaar, maar maakte op 26 mei 2013 al zijn debuut bij Partizan. De website van Vitesse maakte bekend dat het de talentvolle middenvelder voor één seizoen op huurbasis overneemt. Zodra het papierwerk is afgerond sluit de speler aan bij de selectie.

Het is alweer de zevende aanwinst voor Vitesse. Logischerwijs is technisch directeur Mo Allach tevreden. "Met de komst van Lewis Baker en Sheran Yeini hebben we al twee goede middenvelders aan de selectie weten toe te voegen. Daar komt nu het jonge Servische talent Pantić bij", aldus Allach op de website van Vitesse. "Dat alle aanwinsten deze week kunnen meetrainen is belangrijk voor het groepsproces en om hen zo snel mogelijk onze manier van voetballen eigen te laten maken."

Eerder versterkten de Arnhemmers zich al met Maikel van der Werff, Milot Rashica, Lewis Baker, Nathan, Isaiah Brown en Sheran Yeini.

Bekijk hier alle transfers uit de Eredivisie

Bekijk hier alle transfers van Vitesse

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner