31.07.2015 17:20

Update: Roorda krijgt contract bij Dordrecht

Geert Arend Roorda in actie namens het VVSC-team tijdens het oefenduel met Telstar. ( 14-07-2015)
Geert Arend Roorda in actie namens het VVSC-team tijdens het oefenduel met Telstar. ( 14-07-2015)

Geert Arend Roorda is momenteel op proef bij FC Dordrecht in de hoop aan De Krommedijk een nieuw contract af te dwingen. De Nederlandse middenvelder zit op dit moment zonder club.

FC Dordrecht-trainer Jan Everse meldde aan RTV Rijnmond dat Roorda de komende weken met de club uit Dordrecht mee zal trainen met de selectie. Hetzelfde geldt voor Simon van zeelst. De middenvelder kwam in het verleden uit voor Willem II en RKC Waalwijk. Op dit moment maakt hij zijn minuten voor Jong Willem II.

Roorda speelde in het verleden voor sc Heerenveen, Excelsior en NEC Nijmegen. Hij stond het laatst onder contract bij Sparta Rotterdam. De 27-jarige middenvelder kampte de afgelopen jaren veel met blessureleed waardoor hij de laatste seizoenen nauwelijks meer aan spelen toekwam. Momenteel maakt hij zijn wedstrijden in het elftal van VVCS, de vereniging voor contractspelers zonder club. 

Update: 31-07-2015, 17:20
Na een jaar vol blessureleed krijgt Geert Arend Roorda bij FC Dordrecht de kans zijn voetbalcarrière nieuw leven in te blazen. De 27-jarige middenvelder heeft een contract voor één jaar ondertekend bij de 'Schapenkoppen', die afgelopen seizoen degradeerden uit de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner