16.08.2015 20:45

Update: Heerenveen stalt spits in Almere

Pelle van Amersfoort gaat aan de slag bij Almere City FC. De club uit Flevoland neemt de spits voor de rest van het seizoen over op huurbasis van sc Heerenveen.

Dat meldt Omroep Flevoland. De jonge aanvaller, die ook op het middenveld kan spelen, zal maandag worden gepresenteerd bij Almere City. Van Amersfoort moet bij de club uit Almere de opvolger worden van Vincent Janssen, die deze zomer de overstap naar AZ maakte.

Van Amersfoort maakte vorig jaar zijn debuut in de hoofdmacht van de Friezen. De spits maakte in de uitwedstrijd tegen Vitesse zijn eerste minuten. Daarna volgden nog negen optredens in de Eredivisie en één in de KNVB beker.

Update 16 augustus 2015, 20:45:03 - Heerenveen stalt spits in Almere

Pelle van Amersfoort vertrekt op huurbasis naar Almere City FC. Dat bevestigt technisch manager Hans Vonk tegenover ANP. "Onze spitspositie is op dit moment goed bezet. Bij Almere heeft Pelle meer kans op speeltijd en kan hij zich verder ontwikkelen", aldus Vonk. Van Amersfoort moet bij Almere City FC Vincent Janssen doen vergeten. De spits vertrok deze zomer naar AZ.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner