17.08.2015 15:49

Van der Laan keert terug bij SC Cambuur

Martijn van der Laan keert terug bij SC Cambuur. De verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van FC Groningen. Een jaar geleden vertrok Van der Laan in omgekeerde richting.

SC Cambuur maakt de overstap van Van der Laan maandagmiddag via de officiële kanalen bekend. Van der Laan moet echter nog wel medisch gekeurd worden. De Leeuwarders waren dringend op zoek naar een nieuwe verdediger na het vertrek van Etiënne Reijnen. De centrale verdediger van Cambuur vertrok onlangs naar FC Groningen, waar hij Eric Botteghin moet doen vergeten.

Van der Laan vertrok een jaar geleden van SC Cambuur naar FC Groningen, maar de verdediger wist in Groningen nooit een vaste basisplaats te veroveren. Het afgelopen seizoen kwam de mandekker tot twaalf competitieduels namens de Groningers. De 27-jarige verdediger speelde voor zijn overstap naar Groningen drie jaar voor SC Cambuur. 

SC Cambuur zou naast Van der Laan nog een nieuwe verdediger willen aantrekken. De Friezen hebben zich volgens RTV Rijnmond in Rotterdam gemeld voor Sander Fischer, maar Excelsior wil voorlopig niet meewerken aan vertrek van de centrale verdediger.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner